+31610944330 Info@oymb.nl

Vastlopen in het leven

Vastlopen in het leven, wat te doen?

Als energetische coach heb ik een hele bijzondere kijken op vastlopen in het leven. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit grotendeels het gevolg is van verkeerde denkpatronen. Hoe ik dat weet? Ik heb zelf jarenlang geworsteld en heb een fikse burn out gehad. Ik had het geluk dat ik destijds in aanraking kwam met de Wet van Aantrekking en technieken zoals Access Consciousness. Deze hebben mij enorm veel gebracht, want toen ik eenmaal inzag dat alles in het universum (en dus ook jij en je gedachten) bestaan uit trilling begon alles in positieve zin te veranderen. Vastlopen in het leven komt dan ook doorgaans door ‘verkeerd te denken’, oftewel denken en handelen vanuit angst in plaats van vanuit liefde en vertrouwen. Jouw gedachten hebben namelijk hun eigen trilling, en daarmee trek je het gelijke ervan aan in je realiteit. Het gelijke trekt namelijk het gelijke aan, daar is geen uitzondering op. 

Hulp bij vastlopen in het leven

Mijn werk als bewustzijnscoach richt zich op jouw gedachten en (eventueel onbewuste) overtuigingen. Deze hebben namelijk allemaal een bepaalde trillingsfrequentie, en die trekt letterlijk de realiteit aan waarin je je nu bevindt.

Vastlopen in het leven
Vastlopen in het leven is dus eigenlijk een gevolg van negatieve gedachten, en niet de oorzaak ervan. Als je je omstandigheden wilt veranderen zul je dus eerst je eigen gedachten en trilling moeten aanpassen. Dit doe je aan de hand van diverse energetische tools, zoals het stellen van de juiste vragen en het cultiveren van een ontspannen, open houding. Verwacht dat het goede je al gegeven is en het zal komen, hoe bizar dat ook klinkt. Overigens is het shiften van je energie helemaal niet zo moeilijk als het lijkt, je doet het nu namelijk ook al constant, al dan niet onbewust. Met de technieken die ik je ga aanleren wordt het stukken makkelijker, en zul je al gauw merken dat je leven er stukken rooskleuriger uitziet.

Alles in het universum is trilling

Als je eenmaal inziet en begrijpt dat alles in het universum bestaat uit trilling wil je natuurlijk weten hoe je al die negatieve gedachten en overtuigingen loslaat. Dit doen we onder andere in de coachingsessies, maar je kunt er ook al het een en ander over leren tijdens een van mijn gratis webinars. Ik ga in dat webinar in op de energetische tools die je kunt gebruiken om je energie te shiften en hoe je beperkende overtuigingen loslaat. Wil je liever persoonlijke begeleiding? Neem dan snel contact met me op voor het maken van een eerste afspraak, dan gaan we samen aan de slag met het verhogen van jouw trillingsfrequentie, voor een leven waar je altijd al van droomde maar nooit voor mogelijk hield.