+31610944330 Info@oymb.nl

Tegenwoordig is er overal Wifi, in huis waar alle apparaten met elkaar zijn verbonden, in restaurants en kantoren. Helaas is deze straling helemaal niet goed voor de mens. Hierdoor kan jij last hebben van moeheid, hoofdpijn of concentratieproblemen.

Hierin kan een Orgonite helpen om deze straling om te zetten.

Ook kan deze worden ingezet als jij of je kind last heeft van nachtmerries, bij lichamelijke of geestelijke problemen.

Niet dat ze alleen mooi zijn voor het oog, ook kan Orgonite voor veel mensen een toevoeging zijn in huis. Al mijn Orgonites zijn volgens de juiste samenstelling  handgemaakt en standaard gegoten met Shungiet.

Shungiet werkt ontgiftend en is vooral goed tegen alle soorten elektromagnetische smog. Door de Orgonite met Shungiet te verwerken wordt alle negatieve energie geabsorbeerd. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld aardstralen, computer en Wifi straling. Ook als je je wat zwakjes en gammel voelt, kan de shungiet de oorzaak hiervan absorberen. 

 

 

Geschiedenis

Wat is Orgonite

Orgonite is een combinatie van kristallen, metaal en kunsthars welke onderling voortdurend energie afstoten en onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. De theorie gaat ervan uit dat de organische materialen energie vasthouden, ook wel orgone energie genoemd. Metalen kunnen deze energie reflecteren. Door deze materialen met elkaar te verbinden in Orgonite, kan negatieve of dodelijke orgone energie omgezet worden in positieve orgone energie.

Orgonite bestaat in vele verschillende vormen. Als organische materialen in Orgonite worden kunsthars en kristallen gebruikt. Als metaal wordt vaak koper en aluminium gebruikt. In welke vorm dit wordt gegoten is niet van belang. Wel is het zo dat grotere Orgonites meer energie kunnen omzetten.

Geschiedenis

Wilhelm Reich

Dr. Wilhelm Reich is de grondlegger van de orgone energie. Hij was een Oostenrijkse psycholoog, psychoanalyticus en pseudowetenschapper. In 1933 volgde zijn eerste publicatie over een bio-energie die door ons lichaam stroomt en zorgt voor verkrampte spieren. In 1942 was de oprichting van het Orgone Institute Research Laboratories Inc. in de Verenigde Staten. Hier werd onderzoek gedaan naar orgone energie, dat overal aanwezig was. Orgone energie was de grondlegger van het leven en vormde het tegengestelde van elektriciteit. Reich ontwikkelde orgone accumulatoren, bestaande uit een organische houten buitenkant die energie absorbeerde en een metalen binnenkant die de energie reflecteerde. Met behulp van de accumulatoren probeerde Reich allerlei klachten te behandelen en beweerde hij zelfs kanker te kunnen genezen.

Cloudbuster

Dr. Wilhelm Reich is ook de uitvinder van de Cloudbuster, zijn meest bekende uitvinding. Dit apparaat bestond uit koperen buizen die met elkaar verbonden waren door stromend water. Hierdoor kon de negatieve of dodelijke orgone energie omgezet worden in positieve orgone energie, wat resulteerde in regen. In de jaren 80 was de hitsong Cloudbusting van Kate Bush op Reich’s uitvinding gebaseerd. De Amerikaanse FDA heeft Reich direct na een experiment met de Cloudbuster gearresteerd. De aanleiding van de arrestatie was het ongeoorloofd transport van orgone apparatuur. Het was Reich namelijk door de Amerikanen verboden om orgone apparatuur en literatuur te verplaatsen, vanwege de aanklachten over kwakzalverij en beweringen dat zijn theorie over orgone energie niks te maken had met psychoanalyse. Reich weigerde medewerking en was ervan overtuigd dat de FDA geen wetenschap kon verbieden. Hij belandde hierdoor in de gevangenis en overleed in de gevangenis op zestigjarige leeftijd. Veel literatuur en materiaal over orgone energie is toen door de Amerikaanse overheid vernietigd. Ongepubliceerd literatuur is in 2007 openbaar gemaakt.

Vervolg onderzoeken

Verschillende wetenschappers hebben het werk van Reich bestudeerd en middels onderzoek getest. Uit onderzoek aan de Universiteit van Marburg in Duitsland kwam naar voren dat in een orgone accumulator positief psychische-fysiologisch effecten bereikt konden worden. Andere onderzoeken vinden geen effect met orgone accumulators en noemen Reich dan ook een natuurfilosoof in plaats van een natuurwetenschapper. In 2000 is er een kleinere en beterwerkende versie van Reich’s orgone accumulator gevonden. Het echtpaar Don en Carol Croft ontdekte dat hetzelfde resultaat werd verkregen door organische hars met metaalstukjes te gieten in kleine mallen. Ze ontdekten ook dat door de toevoeging van een kwartskristal de werking sterk verbeterd werd. De kristallen kunnen namelijk de dodelijke of negatieve orgone energie omzetten in positieve orgone energie. Met deze ontdekkingen is de Orgonite ontstaan.

Werking

Hoewel er geen bewijzen zijn dat orgone energie bestaat en dat Orgonite ook echt werkt, zijn er wel veel mensen die erin geloven. Orgonite heeft volgens vele de volgende effecten:

  • Het zuivert de atmosfeer in de ruimte, vaak geldt dat een grotere Orgonite ook een grotere ruimte kan zuiveren.
  • Het vermindert de schadelijke effecten van allerlei soorten straling, zoals bijvoorbeeld Wi-Fi straling.
  • Het zorgt voor een betere nachtrust en beschermt tegen nachtmerries.
  • Het ontgift water en maakt een einde aan droogte.
  • Het zorgt voor planten door ze te versterken, te beschermen tegen ongedierte en ze beter te laten groeien.
  • Het ontwikkelt en verbetert de psychische zintuigen.
  • Het trekt positieve energie aan wat zorgt voor een prettige sfeer.