+31610944330 Info@oymb.nl

One- day Retreat

Unlocking the hearts potiential

Volg de weg van je hart, verbind je met je diepste verlangens. Ontdek, voel en omarm jouw innerlijke dromen tijdens onze inspirerende ontdekkingsreis.

One – Day Retreat – Unlocking the hearts potiential

Welkom op onze betoverende reis naar zelfontdekking en innerlijke groei!

Bij ons, Mascha en ik, staat een unieke dagervaring op jou te wachten, speciaal ontworpen om je te leiden naar een diepere verbinding met jezelf en het loslaten van blokkades die je kunnen tegenhouden.

Voordat je binnenkomt, bereiden we de ruimte voor met zorg en aandacht, waarbij we ons afstemmen op de energie van de dag en een veilige en ondersteunende omgeving creëren. Kristallen liggen klaar, inzichtkaarten zijn uitgespreid en de sfeer ademt rust en sereniteit.

Onze dag begint met een warm welkom en een kans om elkaar te leren kennen en te verbinden. We nodigen je uit om intuïtief een plekje te kiezen en deel te nemen aan een ontspannende grondingsoefening en een verhelderende landingsvisualisatie om je voor te bereiden op de reis die voor je ligt.

Gedurende de dag maken we gebruik van diverse holistische technieken, waaronder visualisaties, healing met reiki, kaartenleggingen, een cacao ceremonie en klankschalen. Deze worden allemaal zorgvuldig afgestemd op wat zich aandient in het moment, zodat je de kans krijgt om diep in jezelf te duiken en te ontdekken wat er werkelijk toe doet voor jou.

De ceremoniële cacao ceremonie, speciaal ontworpen als hartopener, zal je helpen om je te openen voor de diepere wijsheid van je hart en om eventuele blokkades los te laten die je tegenhouden om volledig in je kracht te staan.

Na het delen van inzichten en het loslaten van eventuele emotionele blokkades, dompelen we ons onder in een helende klankschaal- en reikisessie om je te helpen volledig in het moment te zijn en te verbinden met je hart.

We nodigen je uit om je te laten leiden door je diepste verlangens en samen met ons een quantum leap te maken naar jouw beste versie. Dit alles wordt vervolgens geïntegreerd in een persoonlijk moodboard, dat je mee naar huis neemt als een blijvende herinnering aan de kracht die in jou schuilt.

Klaar om jezelf te omarmen en te ontdekken wat er mogelijk is?
Reserveer vandaag nog jouw plekje en laat je verrassen door de magie die op je wacht

Cacaoceremonie 

Door het drinken van cacao biedt het de mogelijkheid om opnieuw in contact te komen met jezelf en je intuïtie, waardoor je je beter kunt concentreren en je hart weer kunt openen. Het geeft een positieve boost aan je welzijn en zorgt voor innerlijke rust. Door dit ritueel kom je in contact met je onderbewustzijn en je innerlijke kracht.

Klankschalen, visualisaties en veel inzichtkaarten.

We gebruiken verschillende soorten hulpmiddelen voor echte transformatie.

Moodboard maken

Zet de energie van jou quantum jump op jouw moodboard, zodat jij na deze dag elke dag in dit bord kan stappen en elke dag een stukje dichterbij jouw ware zelf komt.

INFORMATIE 
Wil jij aan deze mooie dag meedoen?
Wil jij weer terugkomen bij jezelf?

Meld je dan snel aan.

AGENDA
28 april
26 mei

LOCATIE
Dorpsstraat 82
Nootdorp

TIJD:
van 10:30 tot ongeveer 16:00uur.

JOUW INVESTERING:
€ 133,- inclusief lunch, koffie, thee, wat lekkers, cacao, moodboard en nog veel meer.

 

Ga jij met ons mee op reis?
Terug naar jou…..

Jij bent van harte welkom bij ons in Nootdorp.

Een dag die in het teken staat om in balans te komen, je hart te openen en in het Quantumveld te stappen.

Healing
Inzicht kaarten leggen
Cacao ceremonie
Klankschalen healing
Visualisaties
Quantum jumpen
Vision board maken
en nog veel meer…..

Liefs
Mascha & Wendy