+31610944330 Info@oymb.nl

Energetische coach

Mijn werk als energetische coach

Door mijn ruime ervaring met Access Consciousness, de Wet van Aantrekking en het letterlijk zelf ervaren van een shift in mijn trillingsfrequentie kan ik ook jou helpen je droomleven vorm te geven. Mijn werk als energetische coach is erop gericht jou de technieken aan te leren waarmee je je eigen realiteit aantrekt. We hebben het dan over technieken die jouw trillingsfrequentie verhogen, wat een puur energetische tool is om alles te bereiken wat je maar wilt. Het gehele universum bestaat namelijk uit niets dan trilling, alles is trilling. En omdat het gelijke het gelijke aantrekt zul jij positieve dingen aantrekken als je gelukkig bent en leeft vanuit vertrouwen. Dit is voor sommigen makkelijker dan het lijkt, maar als je vastloopt in het leven en misschien zelfs een burn out hebt (zoals ik heb gehad) kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Als energetische coach help ik je inzien op welke manier je zelf bijdraagt aan jouw realiteit, en hoe je dit kunt shiften.

Als energetische coach focus ik op jouw gedachten

Onze gedachten zijn de basis voor al wat ons gebeurt, hoe bizar dat ook klinkt. Elke gedachte of (onbewuste) overtuiging heeft namelijk een eigen trillingsfrequentie, waarmee jij automatisch het gelijke ervan in je realiteit aantrekt.

Energetische coach

Vastlopen in het leven is vaak te herleiden naar negatieve overtuigingen met betrekking tot het Zelf, en bijvoorbeeld een gebrek aan vertrouwen. Veel mensen leven vanuit angst, met een constant gevoel van ‘wat als dit… en wat als dat…?’ Het enige wat ze dat oplevert is meer van hetzelfde, oftewel meer dingen waar ze bang voor kunnen zijn. Als energetische coach focus ik me daarom grotendeels op jouw gedachten en (eventueel onbewuste) overtuigingen. Want deze zijn de basis voor hetgeen je naar je toetrekt in je leven.

Negativiteit loslaten is makkelijk met de juiste technieken

Als je eenmaal doorkrijgt dat je zelf veel invloed hebt op hoe je leven eruit ziet, simpelweg door je trillingsfrequentie aan te passen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk van je negatieve overtuigingen af. Gelukkig zijn er veel technieken die je daarbij kunnen helpen, en deze zijn niet zo moeilijk als je denkt. Als je er meer over wilt leren zou je allereerst een van mijn gratis webinars kunnen kijken over dit onderwerp. Met deze info heb je alvast een goede basis van waaruit je je denken kunt veranderen. Heb je er toch liever hulp bij? Dan sta ik als energetische coach voor je klaar met de juiste inzichten, technieken en tools om jouw trillingsfrequentie op zo’n manier te shiften dat je vanaf dat moment allemaal mooie dingen naar je toetrekt. Dat heb je namelijk allemaal in je, je moet alleen weten hoe je het eruit haalt, en met de technieken die ik je leer kan echt iedereen dat!