+31610944330 Info@oymb.nl

Bewustzijnscoach

Wat kan ik als bewustzijnscoach voor je betekenen?

Als je het gevoel hebt dat je niet verder komt in het leven, dat alles tegenzit en dat het lijkt of niets je lukt dan kan ik je helpen. Ik weet namelijk precies hoe je je voelt en welke tools jou vooruit kunnen helpen. De reden daarvoor is dat ik in het verleden zelf enorm geworsteld heb met tegenslag en mijn leven compleet is veranderd toen ik doorkreeg hoe het universum werkt. Als bewustzijnscoach wil ik jou diezelfde inzichten meegeven en je op weg helpen naar je allermooiste leven, oftewel een leven dat vervuld is van liefde, geluk en positiviteit. Dat leven is namelijk veel dichterbij en bovendien veel makkelijker te bereiken dan je denkt, als je de juiste technieken maar toepast.

Bewustzijnscoach met de focus op je frequentie

Wist je dat vrijwel alles in het universum (en dus ook jij) bestaat uit trilling, en een bepaalde frequentie heeft? En dat elke trilling zijn gelijke aantrekt? Dat is de voornaamste reden dat wanneer je je rot voelt je meer vervelende dingen aantrekt, en wanneer je in balans en gelukkig bent alles je goed lijkt te gaan. Als bewustzijnscoach focus ik me dan ook grotendeels op deze trillingsfrequenties. Je hebt namelijk zelf veel meer invloed op jouw realiteit dan je denkt, en wel door je gedachten.

bewustzijnscoach

De gedachten die je verkiest te denken trekken namelijk letterlijk jouw realiteit aan, of je dat nu wilt of niet. Vastlopen in het leven is dan ook vaak het logische gevolg van een gebrek aan vertrouwen, zelfliefde en zelfs het negeren van je eigen verlangens. Gelukkig beschik je zelf over krachtige tools om daar verandering in te brengen. En ik kan je daar als en energetische coach bij helpen.

 Hoe verwijder je alle negatieve energie uit je leven?

Een van de belangrijkste aspecten van mijn coaching is jou te leren hoe je zware en negatieve energieën uit je leven verwijdert. Ik noem het graag ‘een leven zonder bullshit’, oftewel een leven gebaseerd op niets anders dan jouw eigen, pure verlangens en wensen. Een leven waarin alles gebeurt zoals jij dat graag zou willen en waarin je de kracht van jouw eigen gedachten kunt inzetten om te groeien, op welk gebied dan ook. We gaan tijdens de coachingsessies aan de slag met diverse technieken, zoals Access Consciousness en het stellen van de juiste vragen. Beide methodes hebben mij enorm veel lichtheid en positiviteit opgeleverd, en dat gun ik jou ook. Dus heb jij het gevoel dat je maar niet verder komt in het leven of dat er veel meer uit te halen is dan je nu doet? Neem dan snel contact met me op of bekijk alvast mijn webinar over deze technieken, welke ik regelmatig gratis geef. Daarna graag zelf aan de slag met deze inzichten? Dan plannen we snel een coachingsessie in.

Gratis Webinar- 'Hoe werkt het universum'