+31610944330 Info@oymb.nl

Access Consciousness

Home / Access

Do You believe in MAGIC?

Wat als ik jou kan vertellen dat jij niet urenlang hoeft te praten over je problemen, wat als jij niet die ui hoeft te pellen om van je problemen af te komen?

Ken je dat? Je voelt je schuldig, alles zit tegen, je voelt je moe, je hebt een kort lontje iedere keer weer ben je met jezelf aan het worstelen
om de dag door te komen. 
De gehele dag ben je jezelf fout aan het maken met de nodige veroordelingen erbij.
Je hebt jezelf compleet vastgezet en je weet gewoon niet meer hoe je hier uit kan komen.

 

Ja, je kan naar de psycholoog gaan maarja, dan moet je die ‘ui’ gaan pellen en poeh, laag voor laag en je eigenlijk niet alles weer herbeleven.
Welke beerput zal er opengetrokken worden? Welke shit zal er nu naar boven komen… Je denkt, ik heb daar echt geen zin in.

Wat als ik jou vertel dat jij bij mij helemaal niet die beerput hoeft open te trekken, wat als ik jou vertel dat je na 1 sessie van 1 uur al jouw zware ‘Point of view’ kan loslaten en ruimte en lichtheid ervaart?  Mmm, dat klinkt te mooi om waar te zijn?

Guess what? Beter nog… met de tools van Access Consciousness kan ik jouw verzekeren dat jij na 1 sessie verandering ziet.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Wat heb je te verliezen het intake gesprek is helemaal gratis.

 

“All of life comes to me

with 

Joy, Ease and Glory”

Wat is Access Consciousness?

Access Consciousness is de verzamelnaam voor een groot aantal tools, behandelingen en lichaamsprocessen die je helpen om vastgezette energie los te laten en de energetische balans te herstellen in body, mind & soul.

Het doel van Access Consciousness is een wereld van bewustzijn en eenheid te creëren.

99,9999% in het universum is energie, ook jij bestaat voor 99,9999% uit energie en slechts 0,0001% uit materie.
Het mooie van energie is dat deze heel gemakkelijk met de tools van Access Consciousness te shiften is.
Als jij wilt veranderen dan kan jij veranderen, alles valt en staat met de kracht van keuze.

Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Het is het vermogen om in elk moment in je leven aanwezig te zijn, zonder jezelf of iemand anders te veroordelen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets te veroordelen, en het hele universum te laten zijn wat het is. Zodra je geen oordeel hebt over iets kun je kijken naar alles en het zien zoals het is; niet zoals jij wil dat het is, niet wat het zou moeten zijn, maar gewoon zien zoals het is. Vanuit deze ruimte kun je alles veranderen en creëren wat je in jouw realiteit wenst; groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan wat je je kunt voorstellen.

Access Consciousness laten we alle vastgezette energie los en zijn we op weg naar empowerment!
Alles draait hierbij om jou te versterken in het besef dat jij alles oneindig kan waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Het doel is jou in staat te stellen om ten alle tijden te weten dat je weet.
Als jij in jouw potentieel stapt, creëer je oneindig veel mogelijkheden, grootser dan jij ooit voor mogelijk hield and way beyond!

Doelstelling: De wereld veranderen door jezelf te ZIJN!
Alles bestaat uit levensenergie. Door de energie die je kunt zijn ben je in staat de wereld en iedereen om je heen te veranderen. Als jij een kamer binnen loopt vol met mensen die onrustig zijn of in paniek, kan dit al weg ebben vanwege jouw energie, mits je bereid bent om dat te ZIJN. Maar je moet bereid zijn zo potent te zijn, dat niets je weerhoudt het bewustzijn te ZIJN dat JIJ werkelijk bent. Wat als JIJ, door waarlijk JIJ te zijn, het geschenk en de verandering bent waar de wereld NU om vraagt? Is het nu de TIJD?

Alle processen hoe verschillend ook binnen Access Consciousness zijn erop gericht het bewustzijn te vergroten, blokkades op te ruimen,
rust en ruimte te creëren in lichaam en geest.

Zo zijn er onder meer diverse lichaamsprocessen zoals bv: dat het immuunsysteem versterkt (MTVSS), dat afrekent met trauma en stress (TSS), een proces dat je lichaam een energetische lift geeft hetgeen zichtbaar wordt in je gezicht.
Tevens is er een proces dat over de hele wereld word toegepast en hele bijzondere resultaten laat zien. Door middel van een zachte aanraking op het hoofd is het mogelijk om in korte tijd een diepe ontspanning teweeg te brengen. Terwijl jij ontspannen op de behandeltafel ligt, worden oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen opgeruimd en daardoor ontstaat ruimte. Ruimte die jij kunt gebruiken om eindelijk het leven te gaan leiden waar je van droomt.
Mensen voelen zich bevrijd en maken een enorme sprong in hun ontwikkeling. Een behandeling voelt als thuiskomen in jezelf. Je bent meer aangesloten op de krachtbronnen in jezelf en daardoor gaat alles makkelijker.

Niet voor niets is de lijfspreuk van Access Consciousness: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory.

“All of life comes to me

with 

Joy, Ease and Glory”

Voel jij je vaak onrustig?
Loop je vaak tegen de muur op?
Hoe vaak loop jij jezelf voorbij?
Denk je dat je vastloopt in het leven?
Het leven overkomt je, je denkt dat er geen uitweg is.
Elke dag in, dag uit weer dezelfde shit!

Wanneer ga jij eens voor jezelf kiezen?
Wanneer zet jij jezelf op nummer 1?
Egoïstisch? Nee! Hoe meer jij jezelf op nummer 1 zet,
hoe beter jij er kan zijn voor andere mensen!

Door te kiezen voor jezelf en jezelf op nr. 1 zet is zeker mogelijk om te groeien!

Als jij wilt groeien, kan ik je helpen!