+31610944330 Info@oymb.nl

Access bars class

Volg een access bars class bij Open Your Mind Being You!

Ervaar je dat jouw lichaam stress en spanning vasthoudt en weet je niet hoe je hier vanaf kunt komen? Omdat je lichaam spanning en stress vasthoudt, kun je je niet volledig ontspannen. Het volgen van een access bars class bij Open Your Mind Being You kan dan een perfecte oplossing voor jou zijn! Misschien heb je nog nooit gehoord van de Access Bars, maar dit zijn 32 verschillende drukpunten op je hoofd. Deze staan allemaal voor verschillende contexten in jouw leven. Tijdens de class zorg ik ervoor dat je leert om deze punten los te laten. Wat nog leuker is, is dat de access bars class voor kinderen tot en met 15 jaar geheel gratis is. Leuk om samen met je zoon of dochter deel te nemen aan de class! Ben je benieuwd naar meer informatie? Bezoek dan onze website of neem contact met mij op.

Wat houdt een access bars class in?

Tijdens de access bars class leer ik je een mooi, maar vooral bijzonder proces. De access bars kennen 32 drukpunten op jouw hoofd. Deze drukpunten staan voor allerlei contexten uit jouw leven. Denk dan aan creativiteit, lichaam, relaties, kalmte, geld, controle, enzovoorts. In drukpunten op jouw hoofd komen al deze gedachten, gevoelens, emoties en beslissingen samen met betrekking tot de specifieke context. Tijdens mijn access bars class zullen wij alle overbodige gevoelens en gedachten loslaten. Zo keert er weer ruimte, ontspanning en rust terug in jouw lichaam en geest. Dit wordt gedaan door de drukpunten op je hoofd lichtjes aan te raken. Hierdoor zullen alle oude emoties, gedachten en gevoelens die je vasthield worden losgelaten. Je wilt natuurlijk niet blijven vasthouden aan oude gevoelens, maar weer kunnen genieten van het leven. Daarvoor zijn de access bars ook ontwikkelt, om jouw leven weer gemak en vreugde te brengen! Na deze access bars class leer je ook om de bars zelf te ontvangen en zelf weg te geven. Zo ervaar je het van beide kanten!
Energetische coach

Kom jij ook naar mijn class?

Een ding is zeker, tijdens deze class zal je een hoop leren. Als je last hebt om oude gevoelens en gedachten los te laten, is dit een ideale manier om het los te laten. Of het nu gaat om gedachten en emoties op zakelijk of privégebied, de Bars zijn voor iedereen te gebruiken. Je zult leren over de betekenis van alle punten en waar je deze kunt vinden. Ben je geïnteresseerd in deze class? Bekijk onze website om in contact met mij te komen. Wie weet zie ik jou wel in mijn class!