+31610944330 Info@oymb.nl

1-daagse Access Bars opleiding 

You’re here to create a new reality

Energy, Ease, space & consciousness

THE ACCESS BARS CLASS

Ontdek een wereld van lichtheid, ruimte en gemak, waarin jouw leven nieuwe keuzes en mogelijkheden krijgt. In de drukke maatschappij van vandaag de dag is het heerlijk om jezelf te bevrijden van oude patronen. Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die energiekanalen vormen. Hierin zijn al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Elk punt staat voor een specifieke context in je leven, zoals het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit, en nog veel meer. Door deze punten op zachte wijze aan te raken, laat je opgeslagen informatie los. Hierdoor ontstaat er rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je ruimt als het ware oude blokkades op om plaats te maken voor nieuwe kansen. Naast het leren van de Access Bars techniek, ontvang je ook praktische tools zoals de Access clearingstatement, waarmee je gemakkelijk zware overtuigingen, oordelen en conclusies kunt veranderen in lichtheid en ruimte, waardoor er direct een nieuwe realiteit ontstaat.

Hoe wordt het nog beter dan dit?
Ben jij klaar om verder te gaan dan jouw huidige realiteit?
Kies dan nu voor meer gemak in jouw leven en wordt de bijdrage die jij wenst te zijn voor de mensen om je heen en de wereld.

AANKOMENDE CLASSES VAN WENDY

27 juli 2024
17 augustust 2024

WAT ZIJN  DE BARS?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende stukken in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte en nog veel meer…
Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke stukken.
Door het ‘runnen’ van de Bars ontlaad je de zware energie die hierop zit. Het wordt uit je energetisch veld verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan.
Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

INZICHTSVRAGEN

Hoe ziet de dag eruit?

Om half 10 kom jij bij mij binnen en verwelkom ik jou met een liefdevolle knuffel en krijg jij van mij wat te drinken.

Als iedereen aanwezig is op de Bars opleiding beginnen we met een kennismakingsrondje zodat wij elkaar leren kennen waardoor er direct al een hele mooie verbinding ontstaat.

Het kan zijn dat jij veel hebt meegemaakt.
Ik nodig jou dan ook uit om te kiezen of jij dit wilt vertellen, naast het leren van de Access Bars, leer jij ook de Access Clearingstatement. Deze statement werkt als een toverstaf waardoor er supersnel vastgezette zware energie kan veranderd worden in lichtheid en ruimte.

Als jij hiervoor kiest dan ga ik direct met jou de verdieping in zodat jij de zware energie kan loslaten.

Wanneer het voorstelrondje is gedaan dan gaan we binnen met de introductie en tools van Access Consciousness.

Tussen 10:30 en 11:00 uur hebben even pauze.

Na de pauze krijg jij de introductie video te zien van de Access Bars, hier wordt door Gary en Dain uitgelegd waar de Bars zitten. No worries, jij hoeft dit niet direct te onthouden want ik leg jij later nogmaals uit waar de Bars zitten en hoe jij deze kunt vinden.

Yes, het is nu tijd voor de eerste oefensessie van de Access Bars.

Rond 13:00uur gaan we lekker lunchen.

Na de lunch gaan wij de 2 ronde inzetten om te oefenen voor de Bars.

Tijd voor een korte pauze.

Na deze pauze gaan wij nog tools doornemen vanuit de manual.

Daarna gaan we de 2de uitwisselronde doen waar jij lekker nog de Access Bars ontvangt en geeft.

Dan is het tijd voor de certificaat uitreiking!

Waarom kleine groepen?

Ik vind het belangrijk dat iedereen gezien en gehoord wordt.
In een kleine groep onstaat er snel verbinding en veiligeheid waardoor wij de verdieping in kunnen met de tools van Access Consiousness.

Waarom bij Wendy?

Wendy is niet alleen officieel Access Bars opleider, ze is ook op andere gebieden ontplooid zoals een holistisch therapeut, Reiki Master.  Maar veelal wilt ze mensen inspireren en helpen om vrij te zijn van alles wat jou kan limiteren zodat jij het leven kan creeren wat jij verdient.

 

Wil jij echt gezien worden in de klas? Verlang jij naar een klasomgeving waarin jij volledige aandacht en diepgang krijgt, waardoor je lichter en voldaan naar huis gaat en terugkijkt op een waardevolle dag vol connectie, diepgang, herkenning en erkenning? Dan zit je bij mij helemaal goed. Bij mij geen massale groepen waarin geen ruimte is voor verdieping. Nee, bij mij is er volop ruimte voor JOU!

Welke bijdrage kan deze dag voor jou zijn?

De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed (glorie). Hoe zou je leven er over 5 jaar uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

Je kunt de Bars zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars Sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Wat kies jij?

Iedereen kan het leren

Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is. We nemen je in deze dag mee waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

De investering in JOUW leven is en de class is :

1e keer € 375,-
Bij herhaling € 185,-
In 2 termijnen mogelijk

Kinderen tot en met 15 jaar mits i.c.m. met 1 volwassene : Een kleine bijdrage van € 60,-

Alle prijzen zijn wereldwijd vastgesteld door Access Consciousness

Locatie Nootdorp: 
Dorpsstraat 82
Nootdorp
Maximaal 4 personen per class

Tijden: van half 10 tot ongeveer 17:00uur.

Data:
27 juli 2024
17 augustust 2024

Wil jij een Access Bars Class bij jou in de buurt? Neem dan contact op en we kijken naar de mogelijkheden. Wie weet kom ik wel bij jou thuis. 

 

Wat andere zeggen over mij ….

Access bars certificaat behaald bij Wendy. Super lieve vrouw die weet waar ze over praat. In mijn Praktijk geef ik regelmatig de access bars behandelingen en de resultaten zijn heel bijzonder. Echt de moeite om deze cursus voor jezelf of voor andere te volgen. Nieuwe inzichten, oude patronen die verbroken worden en nog zoveel meer bijzonders..

Danielle Spaan

Samen met mn vriendin de acces bars gevolgd bij Wendy. Prachtige ervaring en wat een Kadootje voor jezelf! Mooie dag met bijzondere ontmoetingen! 🥰

Yvonne

In mei heb ik de Acces Bars class bij Wendy gevold. De tekst, uitleg en sfeer op haar Website trokken me aan. Het was een leuke en leerzame dag met een fijne energie en luchtige sfeer. De uitleg was duidelijk en helder en tussendoor was er ruimte voor diepzinnige gesprekken en uitleg over mooie heling methodes. Na de cursus dag was ik niet alleen voorzien van hele nuttige leerzame informatie maar voelde ik mij ook geheeld. Zowel door de acces bars sessies als de gesprekken tussendoor.

Carina

Check voor meer reviews bij OYMB – Open Your Mind bewustzijn, training & Coaching bij Google

ACCESS BARS ON FILM

ACCESS CONSCIOUSNESS

De doelstelling van ACCESS is een andere realiteit creëren!

De klassen van ACCESS CONSCIOUSNESS zijn ontworpen voor jou waarin je wordt uitgenodigd om jezelf te erkennen als het oneindige wezen wat je daadwerkelijk bent en om het leven te creëren voorbij aan alle beperkingen en programmeringen.

In elke class van ACCESS ontvang je tools om jouw leven EN het leven van andere mensen op een positieve manier te veranderen! ACCESS heeft meer dan 8.000 energetische tools en het begint allemaal bij de ACCESS BARS CLASS!

Wil je meer informatie over de wetenschap hierachter?
Klik dan hier
 

Hoe zal jouw leven eruit zien als jij gaat kiezen voor jou?

Ben je ook opzoek naar verbinding, samen zijn, verdieping, joy en meer gemak in je leven?
Dan ben je hier niet voor niks.

We leven in een rare tijd he? Er gebeurd van alles om ons heen en zoveel mensen die vastzitten in angst, boosheid, verdriet of verdeeldheid.
Heb je je wel eens gerealiseerd dat deze periode bedoelt is om ons wakker te maken? Dat we onszelf weer mogen herinneren hoe het Universum werkt?
Hoe de Natuur werkt? We mogen uit de matrix stappen en we mogen in de realiteit van de natuur stappen.

Het Universum en zo ook de natuur werkt op trilling, frequentie en energie.
De energie die we uitzenden vanuit ons energetisch veld bepaald de realiteit van ons leven.

Hoe wil jij dat je leven eruit ziet?
Hoe wil je dat de wereld eruit ziet?

Wanneer je gaat begrijpen dat jij de creator bent van jouw leven, kan je alles veranderen. Je gaat inzien dat alles een programmering is waardoor je leven op een bepaalde manier verloopt. En het is NU de tijd om de programmering te doorzien en ervan los te komen.

Een betere wereld begint bij jezelf.
Wij zijn de sleutel tot een nieuwe realiteit.
Stel je voor.. iedereen op de wereld die in lage frequenties leven zoals angst, boosheid, verdriet of een andere zware, lage trilling.
Al die frequenties worden uitgezonden waarop het Universum niks anders kan doen door dezelfde trilling terug te zenden en het realiteit te maken.

Stel je nu voor: steeds meer mensen gaan vanuit de hoge frequenties leven zoals lichtheid, gemak, joy en dankbaarheid.. voel je hem al in de energie?
Juist! Hiermee creëren we daadwerkelijk een andere realiteit!
En hierdoor zijn wij de sleutel! De sleutel naar vrijheid!

Wanneer je een Access Bars sessie ondergaat ontlaadt je zware energieën zoals gevoelens, gedachtes en emoties die je vasthouden en ontstaat er ruimte en lichtheid in het lichaam en geest.

Stel je eens voor welke bijdrage jij kan zijn wanneer jij de Access Bars leert!

De tools die je leert op deze dag zijn zo ontwikkeld dat je daadwerkelijk vrij kan komen van alles wat je limiteert, oude programma’s kan shiften naar gemak en een nieuwe realiteit met jou en iedereen om je heen kan realiseren.

 

Verder op deze pagina informatie over de ACCESS BARS CLASS en wanneer jij een class bij mij kiest kan je erop rekenen dat we de verdieping ingaan zodat jij terug kan kijken naar super waardevolle dag en steeds meer in je kracht komt!


BEING YOU! CHANGING THE WORLD!

 

OFFICIEEL CERTIFICAAT

Ontvang je een officieel Access Bars Practitioner Certificaat. WHOOHOO!
Je mag nu zelf Bars sessies geven aan iedereen die jij wilt en iedereen die hier voor kiest.

Access Business

Kan je een Access Bars Business opzetten.
Zeker in deze tijd ben jij zo nodig!

Ken je het gevoel dat je aan de zijlijn van je eigen leven staat? Dat je het gevoel hebt dat jij hier niet thuis hoort? Dat je anders bent? Maar ook daardoor het gevoel hebt dat je niks waard bent en dat je er niet bij hoort? 

Yes, well that’s the story of my life!
In 2018 kwam Access op mijn pad en dit heeft compleet mijn leven veranderd. 
Voor Access schaamde ik voor mijzelf dat ik anders was maar nu omarm ik mijn WEIRDNESS and totally being ME!

Ik ben zo super dankbaar dat ik vanuit mijn zijn andere mensen in hun kracht mag zetten!
Dat ik mensen mag en kan inspireren om hun eigen pad te bewandelen en alles wat ze verzwaard kan shiften naar ruimte en lichtheid! 

En dat is ook precies wat jij bij mij in deze Class krijgt.
In een veilige omgeving met gelijkgestemde werk ik met maximaal 8 personen om zo de verbinding te maken zodat we ook nog eens de verdieping in kunnen.  Deze dag is voor jou! Voor inzicht, in je kracht komen en oude stukken loslaten!

Wendy van der Vecht

ARE U READY TO LIVE YOUR LIFE?

 

Open Your Mind
Bewustzijn
Training & Coaching

Adres

Pinksterbloem 19
Nootdorp

Contact

+316 10944330
Info@oymb.nl

Contact