+31610944330 Info@oymb.nl

Access Bars Class

You’re here to create a new reality

Energy, Ease, space & consciousness

THE ACCESS BARS CLASS


Wat leuk dat je hier bent! En je bent hier niet voor niks.
We leven in een rare tijd he? Er gebeurd van alles om ons heen en zoveel mensen die vastzitten in angst, boosheid, verdriet of verdeeldheid.
Heb je je wel eens gerealiseerd dat deze periode bedoelt is om ons wakker te maken? Dat we onszelf weer mogen herinneren hoe het Universum werkt?
Hoe de Natuur werkt? We mogen uit de programmeringen stappen en we mogen in de realiteit van de natuur stappen.

Het Universum en zo ook de natuur werkt op trilling, frequentie en energie.
De energie die we uitzenden vanuit ons energetisch veld bepaald de realiteit van ons leven.

Hoe wil jij dat je leven eruit ziet?
Hoe wil je dat de wereld eruit ziet?

Wanneer je gaat begrijpen dat jij de creator bent van jouw leven, kan je alles veranderen. Je gaat inzien dat alles een programmering is waardoor je leven op een bepaalde manier verloopt. En het is NU de tijd om los te komen van de programmering die ons vastzet in het leven.

Een betere wereld begint bij je jezelf.
Wij zijn de sleutel tot een nieuwe realiteit.
Stel je voor.. iedereen op de wereld die in lage frequenties leven zoals angst, boosheid, verdriet of een andere zware, lage trilling.
Al die frequenties worden uitgezonden waarop het Universum niks anders kan doen door dezelfde trilling terug te zenden en het realiteit te maken.

Stel je nu voor: steeds meer mensen gaan vanuit de hoge frequenties leven zoals lichtheid, gemak, joy en dankbaarheid.. voel je hem al in de energie?
Juist! Hiermee creëren we daadwerkelijk een andere realiteit!
En hierdoor zijn wij de sleutel! De sleutel naar vrijheid!

Wanneer je een Access Bars sessie ondergaat ontlaadt je zware energieën zoals gevoelens, gedachtes en emoties die je vasthouden en ontstaat er ruimte en lichtheid in het lichaam en geest.

Stel je eens voor welke bijdrage jij kan zijn wanneer jij de Access Bars leert!
Voor jezelf en voor andere.

De Access tools zijn zo ontwikkeld dat je daadwerkelijk vrij komt van alles wat je limiteert, oude programma’s kan shiften naar gemak en een nieuwe realiteit met jou en iedereen om je heen kan realiseren.

 

Het mooie aan The Access Bars Class is dat jij niet alleen de Access Bars leert maar ook tools ontvangt die jij dagelijks kan gebruiken om uit de programmeringen te stappen en het leven te creëren waar jij naar verlangt.

Verder op deze pagina informatie over de ACCESS BARS CLASS en wanneer jij een class bij mij kiest kan je erop rekenen dat we de verdieping ingaan zodat jij terug kan kijken naar super waardevolle dag en steeds meer in je kracht komt!


BEING YOU! CHANGING THE WORLD!

 

 

ACCESS CONSCIOUSNESS

De doelstelling van ACCESS is een andere realiteit creeren!

De klassen van ACCESS CONSCIOUSNESS zijn ontworpen voor jou waarin je wordt uitgenodigd om jezelf te erkennen als het oneindige wezen wat je daadwerkelijk bent en om het leven te creëren voorbij aan alle beperkingen en programmeringen.

In elke class van ACCESS ontvang je tools om jouw leven EN het leven van andere mensen op een positieve manier te veranderen! ACCESS heeft meer dan 8.000 energetische tools en het begint allemaal bij de ACCESS BARS CLASS!

AANKOMENDE DATA :

27 juli 2024
17 augustus 2024

 

WAT ZIJN  DE BARS?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende stukken in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte en nog veel meer…
Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke stukken.
Door het ‘runnen’ van de Bars ontlaad je de zware energie die hierop zit. Het wordt uit je energetisch veld verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan.
Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

WELKE BIJDRAGE KAN DEZE DAG ZIJN?

De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed (glorie). Hoe zou je leven er over 5 jaar uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

Je kunt de Bars zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars Sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Wat kies jij?

IEDEREEN KAN HET LEREN

Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is. We nemen je in deze dag mee waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

Hoe zal jouw leven eruit zien als jij gaat kiezen voor jou?

ACCESS BARS ON FILM

De investering in JOUW leven is en de class is :

1e keer € 300-
Bij herhaling € 150
In 2 termijnen mogelijk

Kinderen tot en met 15 jaar mits i.c.m. met 1 volwassene : een bijdrage van 60,- euro

Alle prijzen zijn wereldwijd vastgesteld door Access Consciousness

 

Locatie Nootdorp: 
Dorpsstraat 82 te Nootdorp

DATA:
27 juli 2024
17 augustus 2024

 

De class duurt van 9:30 tot ongeveer 17:00uur

Wil jij een Access Bars Class bij jou in de buurt? Neem dan contact op en we kijken naar de mogelijkheden. Wie weet kom ik wel bij jou thuis.

 

 

IN DEZE DAG KRIJG JIJ…. 

 

 • Facilitatie door; mij, Wendy van der Vecht met gerichtheid op the matrix
 • Je krijgt de officiële Access Consciousness Bars manual met super waardevolle tools en processen
 • Ik houd graag de klassen klein zodat dit echt een dag voor jou is, jouw groei en meer verdieping.
 • Een geplastificeerde spiekkaart met daarop alle 32 drukpunten en hoe de Bars kunt vinden die je overal mee naar toe kan nemen om zo de Bars te geven
 • We leggen jou haarfijn uit hoe je de punten met totaal gemak kan vinden en informatie over de 32 drukpunten
 • Je krijgt een video te zien van de grondleggers/ontwikkelaars (Gary Douglas en Dr. Dain Heer) van Access Consciousness
 • Je geeft 2 keer een Access Bars behandeling om te oefenen
 • Je ontvangt heerlijk 2 keer een Access Bars behandeling om het te ervaren
 • Je kunt al je vragen stellen die je hebt over de Access Bars
 • Koffie, thee en wat lekkers
 • Een leuke, ontspannen dag!

 

 

 

NA DE CLASS

OFFICIEEL CERTIFICAAT

Ontvang je een officieel Access Bars Practitioner Certificaat. WHOOHOO!
Je mag nu zelf Bars sessies geven aan iedereen die jij wilt en iedereen die hier voor kiest.

Exclusieve Facebook groep

Kun je lid worden van de besloten Access Bars Practitioner Facebook groep, waar je al je vragen kunt stellen en waar wij andere interessante tools met je zullen delen.

Access Business

Kan je een Access Bars Business opzetten.
Zeker in deze tijd ben jij zo nodig!

Ken je het gevoel dat je aan de zijlijn van je eigen leven staat? Dat je het gevoel hebt dat jij hier niet thuis hoort? Dat je anders bent? Maar ook daardoor het gevoel hebt dat je niks waard bent en dat je er niet bij hoort? 

Yes, well that’s the story of my life!
In 2018 kwam Access op mijn pad en dit heeft compleet mijn leven veranderd. 
Voor Access schaamde ik voor mijzelf dat ik anders was maar nu omarm ik mijn WEIRDNESS and totally being ME!

Ik ben zo super dankbaar dat ik vanuit mijn zijn andere mensen in hun kracht mag zetten!
Dat ik mensen mag en kan inspireren om hun eigen pad te bewandelen en alles wat ze verzwaard kan shiften naar ruimte en lichtheid! 

En dat is ook precies wat jij bij mij in deze Class krijgt.
In een veilige omgeving met gelijkgestemde werk ik met maximaal 8 personen om zo de verbinding te maken zodat we ook nog eens de verdieping in kunnen.  Deze dag is voor jou! Voor inzicht, in je kracht komen en oude stukken loslaten!

Wendy van der Vecht

ARE U READY TO LIVE YOUR LIFE?

 

Open Your Mind Bewustzijn, Training & Coaching

Adres

Pinksterbloem 19
2631SC Nootdorp

 

Contact

+316 10944330

Info@oymb.nl

Contact