+31610944330 Info@oymb.nl

Access Bars 

You’re here to create a new reality

Wat als jouw leven binnen 60 minuten kan veranderen?

Wat als jouw leven in slechts 60 minuten kan veranderen?

Met een Access Bars® sessie is het meer dan mogelijk. Wat als alles wat jij als een probleem in jouw leven ziet, eigenlijk gewoon een interessant standpunt is? En wat als deze interessante standpunten worden vastgehouden door elektromagnetische energie in jouw hersenen… energie die vrijgelaten en afgevoerd kan worden, waardoor jij meer ruimte krijgt? Access Bars is een krachtig instrument dat deze elektromagnetische energie uit jouw hersenen en energiesysteem kan bevrijden en loslaten. Naarmate de elektromagnetische energie afneemt, begint jouw eigen energie optimaal te stromen. Wanneer jouw energie goed stroomt, ervaar je meer ‘ruimte’ en bewustzijn. Ontdek op deze pagina wat wetenschappers hebben ontdekt over de vele voordelen van Access Bars.

WAT ZIJN ACCESS BARS?

De Bars zijn 32 punten op je hoofd die betrekking hebben op verschillende gebieden van je leven. Ze slaan de elektromagnetische afdrukken op van je gedachten, gevoelens, houdingen, ideeën, oordelen en standpunten over het specifieke gebied waarop ze betrekking hebben.

En het is niet alleen uit dit leven dat ze worden opgeslagen. Elke gedachte, gevoel, houding, idee of oordeel dat je ooit in een leven hebt gehad, is opgesloten in deze punten.

Of je nu in vorige levens gelooft en of ze echt bestaan ​​of niet, zou je bereid zijn om de energie ervan er toch te laten zijn?

Dus wanneer deze 32 punten op je hoofd een tijdje licht worden aangeraakt, beginnen ze te ‘lopen’ – de energie begint vrij te bewegen. Als dat gebeurt, wordt de elektromagnetische energie vrijgegeven en afgevoerd.

En naarmate de elektromagnetische energie vrijkomt en verdwijnt, begin je meer ‘ruimte’ te voelen en op te merken. Dingen waar je vroeger last van had, doen dat nu niet meer. Waar je je misschien samengetrokken voelde – zowel fysiek als energetisch – voel je je nu meer ‘expansiever’.

Pijn en ongemak beginnen vaak te vervagen. Slaap verbetert. Standpunten die je had over de belangrijkste gebieden van je leven beginnen ook weg te vallen.
Je hebt meer bewustzijn en minder gehechtheden. 

WAT ZIJN DE BARS?

Access Bars® zijn 32 punten op je hoofd die symbool staan voor verschillende aspecten van je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte en nog veel meer. Op deze drukpunten worden al je gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen die betrekking hebben op die specifieke aspecten. Door het ‘runnen’ van de Bars maak je ruimte voor positieve verandering. Je ontlaadt de zware energie die hierop ligt, waardoor er meer rust, ruimte en ontspanning in zowel je lichaam als geest ontstaat. Dit doe je door de 32 drukpunten op je hoofd zachtjes aan te raken, waardoor je oude gedachten, gevoelens en emoties die niet langer bijdragen aan jou en je welzijn kunt loslaten en ontladen.

WAAR KAN DE SESSIE AAN BIJDRAGEN?

– Grotere mentale helderheid, motivatie, focus en probleemoplossend vermogen,
– Vermindering en zelfs volledige stopzetting van angst en depressie
– Aanzienlijk meer vreugde en meer geluk
– Snellere hersteltijd van een operatie met naar verluidt minder pijn
– Eliminatie van ongewenste gedragspatronen, verslavingen en psychologische disharmonie
– Een vermindering van trauma- en stress gerelateerde stoornissen
-Emotioneel minder reactief, kalmer en evenwichtiger
– Diepere ontspanning en ononderbroken slaap

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Het pragmatisch werken met deze techniek heeft al heel veel welzijnstherapeuten, coaches etc. wereldwijd opmerkelijk resultaten opgeleverd.

Hoe zal jouw leven eruit zien als jij gaat kiezen voor jou?

ACCESS BARS AND SCIENSE

VERSCHILLENDE SOORTEN ONDERZOEKEN

 

 

Dr. Jeffrey Fannin

Dr. Fannin wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste Brain Performance Experts in de Verenigde Staten. Hij heeft een Ph.D. in psychologie, een MBA en een Bachelor of Science-graad in massacommunicatie.

Hij is al twee decennia betrokken bij de neurowetenschappen. Hij werkt ook al meer dan 17 jaar met de complexe praktijk van het in kaart brengen en analyseren van hersenen. Het is dit in kaart brengen en analyseren van de hersenen die zijn onderzoek naar Access Bars zo boeiend maakt.

Na het in kaart brengen en analyseren van de hersenen van mensen, helpt Dr. Fannin zijn patiënten om hun hersenen te trainen voor een betere hersengezondheid en hersenfitness.

Hij heeft op de volgende gebieden gewerkt:

* Traumatische hersenschade
* Hartinfarct
* Chronische pijn
* Aandachtstekortstoornis (ADD)
* Aandachtstekort/hyperactiviteitsstoornis (ADHD)
* Angst stoornissen
* Depressie
* Plus persoonlijke prestaties gerelateerd aan academische, sport- en executive leiderschapstrainingen

Een van de dingen die het onderzoek van dr. Fannin zo boeiend maken, is hoe hij de kloof overbrugt tussen wetenschap en spiritualiteit, bewustzijn en energie. Zijn recente onderzoeksinteresse gaat uit naar het effect van subtiele energie in het kwantumveld en bewustzijn dat de hersenen beïnvloedt.

WAT HEEFT Dr. FANNIN GEMETEN

en wat zag hij?
Om de test uit te voeren, nam Dr. Fannin een E.E.G. waar hij een dop op het hoofd van de proefpersoon zette en alle 19 elektroden mat. Hij deed ‘eyes closed brain on task’.

Nadat de eerste E.E.G was afgenomen, kreeg de proefpersoon een enkele Access Bars-behandeling. Daarna deed hij de E.E.G opnieuw onmiddellijk nadat The Bars waren gelopen, waarbij hij opnieuw ‘ogen dicht, brein op taak’ meet.

Kleurcode
De aankomende afbeeldingen hebben verschillende kleuren. Hier is een korte schets van hun betekenis:

  • Groen geeft ‘normale’ hersenactiviteit aan
  • Rood betekent dat de hersenactiviteit 3 standaarddeviaties hoger is dan wat als normaal wordt beschouwd. Met andere woorden, de hersenen zijn erg actie

E.E.G Brain Map voor een Access Bars-sessie

E.E.G Brain Map VR Access Bars-sessie
Hieronder ziet u een normale hersenkaart die vóór de Access Bars-sessie is genomen.

Het rode gebied dat oplicht is het gebied dat wordt aangeduid als ‘PZ’. Het laat zien dat het ongeveer 3 standaarddeviaties hoger is dan wat als normaal zou worden beschouwd.

Film van de hersenscan vóór Access Bars:

Dr. Fannin maakte ook een ‘film’ van de hersenscans, opnieuw voor en nadat de Bars waren uitgevoerd. Hier is de film van de hersenscan vóór Access Bars:

Je ziet hoeveel rood en oranje er in deze scan te zien is. Bedenk dat rood aangeeft dat de hersenactiviteit ‘3 standaarddeviaties boven normaal’ is. Met andere woorden, dit brein is erg actief.

METINGEN NA EEN ACCESS BARS SESSIE

E.E.G Brain Map NA Access Bars-sessie

Net als bij de E.E.G before Bars werd er ook een filmpje gemaakt van hoe dit brein eruit zag na Access Bars:

Dat is nogal een verschil. Merk op hoeveel rood is verdwenen in de tweede reeks afbeeldingen en film hierboven, vervangen door veel groen. Dit is een duidelijke illustratie die laat zien dat de hersenen zijn teruggekeerd naar een meer ‘normale’ toestand.

Onderzoeksstudie over Access Consciousness Bars door Dr. Lisa Cooney

 

 

Wie is Dr. Lisa Cooney?

Dr. Lisa Cooney heeft een doctoraat in de psychologie en is een wereldautoriteit op het gebied van succes na seksueel misbruik in de kindertijd.

Ze is gediplomeerd Huwelijks- en Gezinstherapeut en gecertificeerd Access Consciousness Facilitator. Ze heeft de afgelopen 20 jaar duizenden mensen ondersteund bij het overwinnen van seksueel misbruik in hun kindertijd om een zinvol en vreugdevol leven te creëren.

Onderzoeksstudie over Access Consciousness Bars door Dr. Lisa Cooney

Ken je het gevoel dat je aan de zijlijn van je eigen leven staat? Dat je het gevoel hebt dat jij hier niet thuis hoort? Dat je anders bent? Maar ook daardoor het gevoel hebt dat je niks waard bent en dat je er niet bij hoort? 

Yes, well that’s the story of my life!
In 2018 kwam Access op mijn pad en dit heeft compleet mijn leven veranderd. 
Voor Access schaamde ik voor mijzelf dat ik anders was maar nu omarm ik mijn WEIRDNESS and totally being ME!

Ik ben zo super dankbaar dat ik vanuit mijn zijn andere mensen in hun kracht mag zetten!
Dat ik mensen mag en kan inspireren om hun eigen pad te bewandelen en alles wat ze verzwaard kan shiften naar ruimte en lichtheid! 

En dat is ook precies wat jij bij mij in deze Class krijgt.
In een veilige omgeving met gelijkgestemde werk ik met maximaal 8 personen om zo de verbinding te maken zodat we ook nog eens de verdieping in kunnen.  Deze dag is voor jou! Voor inzicht, in je kracht komen en oude stukken loslaten!

Wendy van der Vecht

ARE U READY TO LIVE YOUR LIFE?

 

CONTACT

Adres

Pinksterbloem 19
Nootdorp

 

Contact

+316 10944330

Info@oymb.nl

YES, ik wil een afspraak maken