+31610944330 Info@oymb.nl

THE ACCESS BARS CLASS

Voel jij ook dat er zoveel meer is? Wat als er een 1 daagse class bestaat waarin je meerdere energetische tools leert om uit de matrix te stappen en het leven te creëren waar jij naar verlangt en nog zoooooo veel meer!

 

We zijn zo lang aan het vechten tegen alles wat er gebeurd in ons leven. 
Wat we vaak niet realiseren is dat juist vechten ons vastzet in onze wereld in de MATRIX!

De matrix is een programmering die ons runt. 
Denk maar bijvoorbeeld aan verdeeldheid, boosheid, angst, verdriet en alle gevoelens, oordelen en standpunten die we innemen. 

Jouw gevoelens, gedachtes, emoties, oordelen en standpunten is de realiteit die jij creëert vanuit de programmering van de matrix!
Je zet jezelf in de gevangenis.

JIJ bent de creator van jouw leven. 
Je bent pas daadwerkelijk uit de programmering wanneer je erkent dat jij een oneindig lichtwezen bent in menselijke vorm. 
Wanneer dit gaat erkennen en dat alles slechts een programmering is die jou vasthoudt in de huidige realiteit kan jij super snel shiften! 

Wanneer we dit niet inzien of erkennen schieten zo makkelijk weer terug in ons oude patroon waardoor we voelen dat we terug bij af zijn en we zitten weer vast in de energie, in de matrix.

Of misschien voel jij diep van binnen dat jij graag een bijdrage leveren aan de wereld en je weet niet hoe jij een bijdrage kan leveren?

Voordat ik mijn eerste Access Bars Class had gedaan had ik van alles geprobeerd om in me kracht te komen, mij ontdoen van alles wat mij vasthield in het leven.. niks lukte totdat ik zonder te weten wat deze class precies inhield the Access Bars class had gedaan. En jeetje vanaf dat moment is mijn leven compleet veranderd! Deze class is niet alleen om bij te dragen aan een ander maar vooral is deze class voor JOU!

Ik zie de matrix en alles wat er gebeurd geef ik geen energie! en daarmee geen macht!

Hoeveel gemak zal jij ervaren als jij alle programma’s kan loslaten?
Wie ben je dan? En hoeveel grip heeft alles dan nog op de wereld?

Het mooie aan The Access Bars Class is dat jij niet alleen de Access Bars leert maar ook tools ontvangt die jij dagelijks kan gebruiken pm uit de matrix te stappen en het leven te creëren waar jij naar verlangt.

Via deze link ga je naar naar de pagina voor meer informatie over de ACCESS BARS CLASS en wanneer jij een class bij mij kiest kan je erop rekenen dat we de verdieping ingaan met bijzonder ‘stepping out of the MATRIX’  zodat jij terug kan kijken naar super waardevolle dag en steeds meer in je kracht komt!


STAP UIT DE GEVANGENIS
BEING YOU! CHANGING THE WORLD!