+31610944330 Info@oymb.nl

Access Bars Class

WELKOM lieve jij!

Energy, Ease, space & consciousness

THE ACCESS BARS CLASS

Voel jij ook dat er zoveel meer is? Wat als er een 1 daagse class bestaat waarin je meerdere energetische tools leert om het leven te creëren waar jij naar verlangt en nog zoooooo veel meer!

We zijn zo lang aan het vechten tegen alles wat er gebeurd in ons leven, we proberen verschillende trainingen en cursussen maar niks blijkt echt te werken op lange termijn.
We schieten zo makkelijk weer terug in ons oude patroon waardoor we voelen dat we terug bij af zijn en we zitten weer vast in de energie.

Of misschien voel jij diep van binnen dat jij graag een bijdrage leveren aan de wereld en je weet niet hoe jij een bijdrage kan leveren?

Voordat ik mijn eerste Access Bars Class had gedaan had ik van alles geprobeerd om in me kracht te komen, mij ontdoen van alles wat mij vasthield in het leven.. niks lukte totdat ik zonder te weten wat deze class precies inhield the Access Bars class had gedaan. En jeetje vanaf dat moment is mijn leven compleet veranderd! Deze class is niet alleen om bij te dragen aan een ander maar vooral is deze class voor JOU!
Voor meer gemak in JOUW LEVEN!

Het mooie aan The Access Bars Class is dat jij niet alleen de Access Bars leert maar ook tools ontvangt die jij dagelijks kan gebruiken het leven te creëren waar jij naar verlangt.

Verder op deze pagina informatie over de ACCESS BARS CLASS en wanneer jij een class bij mij kiest kan je erop rekenen dat we de verdieping ingaan zodat jij terug kan kijken naar super waardevolle dag!
BEING YOU! CHANGING THE WORLD!

 

ACCESS CONSCIOUSNESS

De doelstelling van ACCESS is NIET om deze realiteit te vernietigen.
De doelstelling van ACCESS is NIET om deze realiteit te bevechten.
De doelstelling van ACCESS is NIET om te zien wat er mis is met deze realiteit.

De doelstelling van ACCESS is een andere realiteit creeren!

De Classen van ACCESS CONSCIOUSNESS zijn ontworpen voor jou waarin je wordt uitgenodigd om jezelf te erkennen als het oneindige wezen wat je daadwerkelijk bent en om het leven te creeren voorbij aan alle beperkingen.
In elke class van ACCESS ontvang jij tools om jouw leven EN het leven van andere mensen op een postive manier te veranderen! ACCESS heeft meer dan 8.000 energetische tools en het begint allemaal bij de ACCESS BARS CLASS!

AANKOMENDE DATA:

29 JULI
5 AUGUSTUS
14 AUGUSTUS

WAT ZIJN  DE BARS?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende stukken in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte en nog veel meer…
Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke stukken.
Door het ‘runnen’ van de Bars ontlaad je de zware energie die hierop zit. Het wordt uit je energetisch veld verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan.
Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

WELKE BIJDRAGE KAN DEZE DAG ZIJN?

De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed (glorie). Hoe zou je leven er over 5 jaar uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

Je kunt de Bars zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars Sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Wat kies jij?

IEDEREEN KAN HET LEREN

Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is. We nemen je in deze dag mee waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

Hoe zal jouw leven eruit zien als jij gaat kiezen voor jou?

ACCESS BARS ON FILM

De investering in JOU leven is en de class is :

1e keer € 300,- (vrijgesteld van BTW)
Bij herhaling € 150,-  (vrijgesteld van BTW)

Kinderen tot en met 15 jaar mits i.c.m. met 1 volwassene : GRATIS

Alle prijzen zijn wereldwijd vastgesteld door Access Consciousness

Locatie:
Louis Braillelaan  6 (1ste etage)
Zoetermeer

Data:
29 juli 2021
5 augustus 2021
14 augustus 2021

IN DEZE DAG KRIJG JIJ….

  • Facilitatie door; mij, Wendy van der Vecht 
  • Je krijgt de officiële Access Consciousness Bars manual met super waardevolle tools en processen
  • Een geplastificeerde spiekkaart met daarop alle 32 drukpunten en hoe de Bars kunt vinden die je overal mee naar toe kan nemen om zo de Bars te geven
  • We leggen jou haarfijn uit hoe je de punten met totaal gemak kan vinden en informatie over de 32 drukpunten
  • Je krijgt een video te zien van de grondleggers/ontwikkelaars (Gary Douglas en Dr. Dain Heer) van Access Consciousness
  • Je geeft 2 keer een Access Bars behandeling om te oefenen
  • Je ontvangt heerlijk 2 keer een Access Bars behandeling om het te ervaren
  • Je kunt al je vragen stellen die je hebt over de Access Bars
  • Koffie, thee en wat lekkers
  • Een leuke, ontspannen dag!

 

 

 

NA DE CLASS

OFFICIEEL CERTIFICAAT

Ontvang je een officieel Access Bars Practitioner Certificaat. WHOOHOO!
Je mag nu zelf Bars sessies geven aan iedereen die jij wilt en iedereen die hier voor kiest.

Exclusieve Facebook groep

Kun je lid worden van de besloten Access Bars Practitioner Facebook groep, waar je al je vragen kunt stellen en waar wij andere interessante tools met je zullen delen.

Access Business

Kan je een Access Bars Business opzetten.
Zeker in deze tijd ben jij zo nodig!

Ken je het gevoel dat je aan de zijlijn van je eigen leven staat? Dat je het gevoel hebt dat jij hier niet thuis hoort? Dat je anders bent? Maar ook daardoor het gevoel hebt dat je niks waard bent en dat je er niet bij hoort? 

Yes, well that’s the story of my life!
In 2018 kwam Access op mijn pad en dit heeft compleet mijn leven veranderd. 
Voor Access schaamde ik voor mijzelf dat ik anders was maar nu omarm ik mijn WEIRDNESS and totally being ME!

Ik ben zo super dankbaar dat ik vanuit mijn zijn andere mensen in hun kracht mag zetten!
Dat ik mensen mag en kan inspireren om hun eigen pad te bewandelen en alles wat ze verzwaard kan shiften naar ruimte en lichtheid! 

En dat is ook precies wat jij bij mij in deze Class krijgt.
In een veilige omgeving met gelijkgestemde werk ik met maximaal 8 personen om zo de verbinding te maken zodat we ook nog eens de verdieping in kunnen.  Deze dag is voor jou! Voor inzicht, in je kracht komen en oude stukken loslaten!

Wendy van der Vecht

ARE U READY TO LIVE YOUR LIFE?

 

CONTACT

Adres

Louis Braillelaan 6 
(1ste etage)
Zoetermeer

Contact

+316 10944330

Info@oymb.nl

Aanmelden

Datum