+31610944330 Info@oymb.nl

Access Bars-Class | www.oymb.nl

THE ACCESS BARS CLASS

Voel jij ook dat er zoveel meer is? Wat als er een 1 daagse class bestaat waarin je meerdere energetische tools leert om het leven te creëren waar jij naar verlangt en nog zoooooo veel meer!

We zijn zo lang aan het vechten tegen alles wat er gebeurd in ons leven, we proberen verschillende trainingen en cursussen maar niks blijkt echt te werken op lange termijn.
We schieten zo makkelijk weer terug in ons oude patroon waardoor we voelen dat we terug bij af zijn en we zitten weer vast in de energie.

Of misschien voel jij diep van binnen dat jij graag een bijdrage leveren aan de wereld en je weet niet hoe jij een bijdrage kan leveren?

Voordat ik mijn eerste Access Bars Class had gedaan had ik van alles geprobeerd om in me kracht te komen, mij ontdoen van alles wat mij vasthield in het leven.. niks lukte totdat ik zonder te weten wat deze class precies inhield the Access Bars class had gedaan. En jeetje vanaf dat moment is mijn leven compleet veranderd! Deze class is niet alleen om bij te dragen aan een ander maar vooral is deze class voor JOU!
Voor meer gemak in JOUW LEVEN!

Het mooie aan The Access Bars Class is dat jij niet alleen de Access Bars leert maar ook tools ontvangt die jij dagelijks kan gebruiken het leven te creëren waar jij naar verlangt.

Verder op deze pagina informatie over de ACCESS BARS CLASS en wanneer jij een class bij mij kiest kan je erop rekenen dat we de verdieping ingaan zodat jij terug kan kijken naar super waardevolle dag!
BEING YOU! CHANGING THE WORLD!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag een acces bars class gevolgd bij Wendy van der Vecht, gezellig en leerzaam..nu de aangeleerde handelingen beoefenen om ze goed “eigen” te maken.., en zeker ook een mooie aanvulling op mijn Reiki ..thnx lieverd🙏💖

Natasja Letteboer

Access Bars Class

Gister een top dag gehad bij wendy..mooie technieken geleerd en beoefend. Ik ben helemaal om en ga er verder mee.
Nu veel oefenen 😘.
Je bent een topper Wendy. . Hoe je het ons heb geleerd, maar ook zon ongedwongen dag met veel lachen etc.
Mascha Lefeber

Access Bars Class

Voel jij dat je ook zwaarte mag loslaten, nieuwe tools wilt leren maar vooral de Access Bars Behandeling wilt leren?

Voor meer informatie over de Class:
https://www.oymb.nl/access-bars-class-4/

Heb je nog vragen of kan je niet op de data in de agenda? Stuur me dan gerust een berichtje!