+31610944330 Info@oymb.nl

Blog #3 Eenheidsbewustzijn

In 2012 waren er heel veel mensen dachten dat de aarde tot haar einde was gekomen, dit kwam doordat de laatste b’ak’tun van de lange telling op de Maya kalender zou aflopen. Echter is de fysieke wereld niet vergaan, maar de wereld is in een nieuw tijdperk beland en sinds die tijd zijn we bezig met een grote shift naar het eenheidsbewustzijn. 

Alles is energie, de stoel is energie, de dieren, de mens, je gevoelens en gedachtes, maar ook moeder aarde. Sinds dat de aarde en haar bewoners het nieuwe tijdperk zijn ingegaan stijgt de frequentie van de aarde. Mensen worden ‘wakker’ en voelen en weten dat er meer is. Ze willen uit de oude gedachtes en patronen en zijn zich steeds meer aan het herinneren wie ze in essentie zijn. Dit heeft allemaal te maken met het eenheidsbewustzijn.

Jouw emoties, gevoelen en gedachtes zijn vaak zwart of wit (denk maar aan het Ying Yang teken). De ene helft is wit met een zwart rondje en de andere helft is zwart met een wit rondje. Alles bij elkaar is eenheid. 

Stel je voor; het witte gedeelte zijn jouw leuke emoties, gevoelens en gedachtes en het zwarte gedeelte staat voor de niet zo leuke emoties, gevoelens en gedachtes, maar samen is het eenheid. De key is omarm jouw donkere kant. 

Als je jouw donkere kant steeds maar wegstopt dan kan jouw lichtere kant niet stralen want er is geen eenheid. Je bent pas eenheid als jij jouw donkere kant kan omarmen en het erkent als een deel wat bij jou hoort…

Dan ben je eenheid!

 

Gratis!

Wil jij meer vanuit je hart leven of gewoon leuke simpele tools voor een betere dag?

 

Training Omarm je schaduw kant - Be One

Ben jij helemaal klaar met alle bullshit die jou weerhouden om jezelf te zijn? Wil jij oude patronen en gedachtes los laten?

Doe dan mee met de training en omarm jouw donkere kant.