+31610944330 Info@oymb.nl

Blog #2 Lente

Wauw het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en bloemetjes stralen.

Kan jij ook zo genieten van de kleine dingen om je heen?

In het weekend besloot ik heerlijk een uurtje te gaan fietsen, en waarom niet? Het is lente en het zonnetje schijnt al lekker….

Ik stapte op mijn fiets en ik stelde mij de vraag, waar ga ik naar toe? En ik volgde mijn gevoel en ik besloot om door het bos te fietsen, al snel kwam er een meneer voorbij, hij keek mij aan zei vriendelijk gedag. Nog een klein stukje door de wijk om bij het bos te komen en ik zag daar een glazenwasser zijn werk doen, ook hij zei vriendelijk gedag.. zo ging het eigenlijk met iedereen die ik tegenkwam.. ze waren allemaal heel vriendelijk!

In het bos aangekomen zag ik al wat blaadjes van de bomen groeien, vogeltjes die fluiten en een lammetje sprong van geluk in de wei. Omdat ik echt in het ‘nu’ aanwezig was kon ik echt genieten van de kleine dingen. En het mooie is, omdat ik mij zo goed voelde van binnen reflecteerde dat ook in mijn buitenwereld, dus alles wat er om mij heen gebeurde was ook goed omdat ik mij goed voelde… En zo werkt dat met eigenlijk alles in het leven.

Heel veel mensen staan onbewust op de automatische piloot, die stappen bijvoorbeeld in de auto en weten eigenlijk niet hoe ze van A naar B zijn gekomen. Op dat moment zet je jezelf eigenlijk uit. Je lichaam functioneert vanuit de automatisch piloot en de daadwerkelijke bestuurder staat even uit.

Stel je eens voor… jij leeft in dit leven.. maar hoeveel van jouw leven leef jij echt? Dus hoe vaak kan jij echt 100% met je hele wezen genieten van de kleine dingen in het leven? En hoe vaak ben je met het verleden of de toekomst bezig? Het leven is nu… in dit moment.

Als jij alleen maar bezig bent met het verleden of de toekomst, kun jij dan nu genieten van het leven?

Wil jij meer genieten in het leven?

Lees dan snel de onderstaande tool…..

Wat als je vandaag de keuze maakt om 30 minuten echt even in het ‘Nu’ te zijn?

Dus geen planningen maken voor de toekomst of bezig zijn met wat er straks moet gebeuren, en ook geen overdenkingen van wat er in het verleden is gebeurd.

Als jij daadwerkelijk op dat moment kiest voor het ‘hier en nu’ dan kan je er echt voor gaan.

De Kracht van keuze is echt heel krachtig.

Maar maak jezelf niet verkeerd als het niet voor 30 minuten lukt, je moet het echt zien als een spier die je traint.

Om de marathon te lopen moet je ook eerst oefenen ?

Als je de keuze maakt, vraag jezelf af waar wordt ik NU gelukkig en blij van? Ga lekker een stukje wandelen of fietsen en kijk met een nieuwsgierige blik wat er om je heen gebeurd. Kijk naar kleuren om je heen. Geniet van je kinderen, ga een leuk spelletje doen en kijk hoe jouw kinderen genieten… volg de positieve energie en laat je verwonderen…

Gratis Challenge

Ontdek je hartsverlangen en leef het!

Ben jij er klaar met de sleur in je leven? Of weet je niet precies waar jij gelukkig van word?

Dag in, dag uit word je weer geleefd door alles want er op dat moment gebeurd, en je denkt.. is dit het leven zoals het leven bedoelt is? Ben jij er klaar voor om echt te ontdekken en te doen waar jij gelukkig en blij word? En wil je afscheid nemen van de dingen die alleen maar energie slurpen?

Wil jij stappen nemen om meer uit het leven halen?

Give Away!

Omdat ik net ben begonnen heb ik een Give Away gemaakt..”Simpele tools voor een mooie dag”