+31610944330 Info@oymb.nl

Blog #1

Woehoeh!!!

Eindelijk gaat het gebeuren… maar ik heb jullie hulp nodig.

En jaaa ik geef het toe.. Ik ben apart en een beetje vreemd, want wie laat zich nou met een stokje in de huid branden en er kikker gif opleggen.. (ik vertel daar later meer over ?) maar ik kan je vertellen THIS IS ME!! And I love who I become!

Oke,… nog geen jaar geleden kon ik dat niet over mijzelf zeggen. Ik, Wendy was altijd de cameleon die zich in alle situaties kon aanpassen en ik werd overal gezien als die leuke meid die altijd vrolijk was.. Maar eigenlijk deed ik wat mensen van mij verwachten en ik voelde mij diep van binnen altijd de aparteling, alsof ik nergens thuis hoorde. Ik kon me nooit echt goed relateren met de bullshit van andere mensen.. Want ik ben geen prater en ik hield mijzelf vaak afzijdig.

En wat zouden ze wel niet van mij vinden! Ik maakte mijn eigen gevangenis waarbij de uitgang vol zat met angst, twijfel en (ver)oordeel.

Totdat ik dacht, zo hoort het leven toch niet te zijn? Dus ik ging met mijzelf aan de slag en nu durf ik in de donkere hoeken te kijken.

In juli van 2018 heb ik heel veel online trainingen gedaan waardoor ik nu vanuit mijn hart leef en ik ben ui die gevangenis gestapt… ik durf mij nu steeds meer te laten zien en ik, “IK” heb een missie!!

Echt, wat ik nu zoveel zie.. Heel veel mensen zitten vast in hun eigen denkbeeldige gevangenis, ze laten zich vastzetten door meningen, oordelen van een ander of vanuit angst om te falen en niet vanuit hun eigen ‘ik’ vanuit hun hart leven. Maar wat ik heb geleerd.. Iedereen heeft zijn eigen realiteit, mening en verlangen.. Wat jij leuk vind, vind de ander misschien wel weer stom.. Je kan nooit iedereen pleasen.. Ook over mij zullen mensen een bepaalde oordeel hebben, maar ik weet dat deze mening of oordeel niet van mij is maar van de ander, vanuit hun perspectief..   gebaseerd op iets wat jij of ik doe en dat triggerd iets in hun binnenwereld waarop zij hun mening vormen.. Ben ik dan fout, stom of dom?

Op mijn werk in loondienst was ik na 2 jaar niet meer gelukkig.. Ik had de feeling niet meer met de werkzaamheden en was echt al heel lang aan het fantaseren over een super gaaf bedrijf waarmee ik mensen help en inspireer en die met mij resoneren, want daar krijg ik zoveel energie van en dat maakt mij echt gelukkig.

In april zou ik een vaste aanstelling krijgen maar eigenlijk zat ik daar heel erg tegenop te hikken want ik was gewoon niet happy meer. 2 weken geleden heb ik samen met mijn lieve werkgever gesproken en we zijn er helemaal uitgekomen.. en nu? Nu krijg ik gewoon de ruimte om mijn bedrijf op te zetten!! THANK YOU!!!

Wat ik in de afgelopen weken heb gedaan?? Ik heb mijn website, webshop en nieuwsbrief opgezet.. Ik moet nog wel het een en ander finetunen maar…. HET STAAT en alles doe ik helemaal zelf! En hoe ik dit allemaal doe? Ik volg het pad vanuit mijn hart. ik volg de juiste energie. IK GUN DIT JOU OOK!

Het leven hoort niet vol negativiteit te zitten en je hoort niet ongelukkig te zijn. Ik geloof als je hart volgt, echt doet waar jij gelukkig van wordt en energie van krijgt er positieve dingen komen.

Wat ga ik doen? Ik ga heel veel zelf doen.. Mijn eigen website, blogs schrijven, nieuwsbrieven versturen.. Maar daarin heb ik jullie hulp nodig.. Want zonder jullie kom ik niet ver. Ik wil jullie vragen om mijn verhalen te delen, te liken, te delen, te liken en te delen en te liken.  Je mag ook een donatie doen.. (Voor meer info graag een PB) hahaha nee hoor GRAPJE!! Ik vraag dit omdat er misschien is er wel iemand in jouw omgeving die mij wel heel erg leuk en interessant vind, die ik kan inspireren en die mijn hulp kan gebruiken. Want naar die persoon ben ik op zoek..

En verder ga ik mij voornamelijk focussen op het maken van trainingen en Challenges en deze organiseren, dit doe ik door mijn eigen ervaringen en de tools die ik gaande weg heb eigen gemaakt. Dit allemaal energetisch met de kracht van keuze en spiritueel tintje.

MIJN MISSIE IS MENSEN HELPEN OM VANUIT HUN HART TE LATEN LEVEN, HET PAD VAN POSITIEVITEIT EN GELUK!

I do what I love and this is what I love Doing!!

Dus, wil jij persoonlijk groei, bewuster in het leven staan en je vrij breken?

Of vind je wil je gewoon mij volgen?  Download de “Give Away” want zo schrijf je jezelf automatisch in op de nieuwsbrief en like mijn facebookpagina.

Give Away!

Omdat ik net ben begonnen heb ik een Give Away gemaakt..”Simpele tools voor een mooie dag”